Harry Piekema

Communicatie training

Communicatie training​

Hoe breng je op een authentieke en impactvolle manier  je boodschap naar buiten? Hoe kun je meer controle krijgen over je werking op anderen en hoe zet je je kwaliteiten effectief in? 

Inzicht in lichaamstaal, niet van buitenaf aangeleerd maar van binnenuit bestuurd, geeft meer zelfvertrouwen. In deze tijd waarin communicatie skills een must zijn op iedere positie in een bedrijf en waar samenwerken en contact zo belangrijk zijn, bied ik een praktische methode die lang doorwerkt voor groepen van max 10 personen. Neem contact met me op over hoe we het programma op jouw vraag kunnen afstemmen.

Verdiepende informatie

Naast mijn werk als acteur heb ik mij geschoold in Integrale Psychologie. De combinatie van inzichten in deze twee velden breng ik samen in mijn Aandachtsgebieden methode.

Er zijn verschillende bureau’s waar ik mee samenwerk, onder meer Scout (www.scoutgroep.nl), en sinds 2002 heb ik in de meest uiteenlopende branches gewerkt. Internationale bedrijven, gemeentes, instellingen, franchise ondernemers, om er een paar te noemen.

Een speciale samenwerking heb ik met Daniël Seesink, waar we vanuit de dierenwereld en de menselijke lichaamstaal werken. Kijk op: https://www.bewustzoo.nl/expeditie